Vrijwilligers

Vrijwilligers

Kinderboerderij en natuureducatiecentrum ‘t Valleike is op zoek naar jou!!!
Ben jij een enthousiaste liefhebber van dieren en natuur en steek jij graag als vrijwillig(st)er de handen uit de mouwen, dan zouden we graag met jou in contact komen om ons team te komen versterken. Samen  maken we van Kinderboerderij ’t Valleike een succes voor jong en oud. We hebben een scala aan mogelijkheden voor vrijwilligers. Dit komt omdat de activiteiten van de kinderboerderij niet alleen uit het verzorgen van dieren bestaat. Zo kan het zijn dat je het leuk vindt om educatieve activiteiten te organiseren of juist iets met PR te doen.

Dagelijks hulp nodig
Dagelijks zijn er dierverzorgers nodig voor de verzorging van de dieren en voor beheer. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de kinderboerderij. Daarbij heb je de verantwoordelijkheid over wat er gebeurt op de kinderboerderij. Om de deuren van de kinderboerderij open te kunnen houden hebben we dus zowel beheerders als dierverzorgers nodig.

De mogelijke functies bij de kinderboerderij zijn erg gevarieerd:

–       Dierverzorger

–       Terreinonderhoud

–       Kidsclub commissie

–       Rangerclub commissie

–       PR-commissie

–       Activiteitencommissie

–       Gastvrouw/heer

–       Beheer

Bent u ook geïnteresseerd in een rol als vrijwilliger, of kunt u af en toe een handje helpen, vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Vrijwilliger vacatures
Het is wel belangrijk te weten dat de minimumleeftijd voor de vrijwilligers 16 jaar is. Ben je jonger en wil je wel graag actief betrokken worden dan kun je meedoen met de Kidsclub of met de Rangerclub.