Vrienden en Sponsoren

 Kinderboerderij ’t Valleike zoekt vrienden en sponsoren

Kinderboerderij ’t Valleike is er voor en door Tilburgers en wordt gerund door vrijwilligers. Voor het uitvoeren van alle educatieprogramma’s, de dierverzorgingsprogramma’s en het onderhoud is financiële ondersteuning nodig. De steun van vrienden, bedrijfsvrienden en sponsoren maakt het mogelijk Kinderboerderij ’t Valleike draaiende te houden! Draag jij deze leuke ontmoetingsplek aan de Dongevallei in de Reeshof een warm hart toe, word dan vriend, bedrijfsvriend of sponsor.

Vriend worden
Je kunt vriend worden van Kinderboerderij ’t Valleike voor €15,-. Daarvoor krijg je een unieke Valleike-mok, een dierenknuffel en de vriendenpas, waarmee je korting krijgt bij activiteiten. Om de betrokkenheid bij deze unieke plek in de Reeshof te vergroten ontvang je ook de nieuwsbrief. De nieuwsbrief houd je op de hoogte van nieuwtjes over de kinderboerderij en activiteiten van het natuureducatiecentrum.

Je kunt vriend worden door op de kinderboerderij het vriendenformulier in te vullen en in te leveren. Daar kun je meteen betalen en je mok, dierenknuffel en vriendenpas meenemen.


Bedrijfsvrienden
Word jij onze bijzondere vriend?
’t Valleike is geen standaard kinderboerderij, het is een natuur- en educatiecentrum midden in de Dongevallei in de Reeshof, Tilburg. Het biedt een inkijk in de wondere wereld van dier, natuur, omgeving, milieu en duurzaamheid. Er is een mooie selectie van alledaagse en uitzonderlijke dieren. Om de betrokkenheid van bezoekers met natuur en natuurbehoud te vergroten, biedt de kinderboerderij voor volwassenen een educatief programma met films, lezingen en workshops. Ook voor kinderen en jongeren zijn er allerlei leuke en leerzame activiteiten.

’t Valleike wordt volledig gerund door vrijwilligers en ontvangt van de gemeente Tilburg een jaarlijks exploitatiebudget om voer voor de dieren te kunnen kopen. Alle extra uitgaven aan onderhoud, activiteiten en diercollectie moeten we zelf bekostigen. Een van de belangrijkste bronnen daarvoor zijn de bedrijfsvrienden. Met deze mailing willen we u vragen om bedrijfsvriend te worden. Voor slechts 150 euro per jaar steunt u de kinderboerderij en al haar activiteiten.

In ruil daarvoor wordt uw logo (of zelfs een kort filmpje) op het interactieve scherm in de bezoekersruimte getoond (>60.000 bezoekers per jaar) en ook op onze website (met een link naar uw eigen website). Naast bedrijfsvrienden hebben we ook sponsoren die een specifiek doel steunen.

Download hier het bedrijfsvrienden formulier!
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even mailen naar pr@valleike.nl

Martijn Koerts en Ingrid Donders


Sponsor worden
Het is ook mogelijk sponsor te worden van Kinderboerderij ’t Valleike. In dat geval steun je de kinderboerderij door goederen of diensten te leveren. In ruil daarvoor krijg je net als bedrijfsvrienden een vermelding van de bedrijfsnaam op de website en het interactieve scherm, de Valleike-mok, vriendenpas, nieuwsbrief en de mogelijkheid om netwerkbijeenkomsten bij te wonen.

Wil je onze sponsor worden, laat ons dan weten wat je te bieden heb. Mail naar pr@valleike.nl of kom langs op de kinderboerderij. Ideeën zijn altijd welkom.

Onze sponsoren