Kidsclub Kinderboerderij ‘t Valleike

De kidsclub is een groep enthousiaste vrijwilligers die met hart en ziel fantastische activiteiten organiseren. Zij zorgen tevens voor de kinderfeestjes en bemannen veelal de museumkar. Het kloppende hart van onze boerderij.

Voor alle mogelijkheden, neem even een kijkje op onze ‘menulijsten’.

Om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met dieren en de natuur is er binnen kinderboerderij ’t Valleike een ‘Kidsclub’ opgericht. De Kidsclub organiseert thematische, natuurgerelateerde activiteiten speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Onder begeleiding van een ouder kunnen kinderen op een leuke manier leren, ontdekken en zich ontwikkelen. Bij alle activiteiten wordt gezorgd voor knutselmaterialen, documentatie, begeleiding, een glaasje ranja en wat lekkers.

Activiteiten Kidsclub

De Kidsclubactiviteiten zijn druk bezocht en keer op keer succesvol. Voorbeelden van activiteiten zijn een kijkdoos met natuurmaterialen, pompoen lantaarns of rups maken. Soms is er een schminkster aanwezig die de mooiste creaties op de kindergezichten kan schminken. De Kidsclub past haar activiteiten aan het seizoen en feestdagen aan.De Kidsclubactiviteiten vinden normaal gesproken plaats op zondag van 10.30 tot 11.30 uur tenzij anders aangegeven. Vier keer per jaar wordt er een grote activiteit georganiseerd: Halloween, Sinterklaas, Paasfeest en een zomerfeest.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze Facebookpagina.