Bedrijfsvriend

Word jij onze bijzondere vriend?

’t Valleike is geen standaard kinderboerderij, het is een natuur- en educatiecentrum midden in de Dongevallei in de Reeshof, Tilburg. Het biedt een inkijk in de wondere wereld van dier, natuur, omgeving, milieu en duurzaamheid. Er is een mooie selectie van alledaagse en uitzonderlijke dieren. Om de betrokkenheid van bezoekers met natuur en natuurbehoud te vergroten, biedt de kinderboerderij voor volwassenen een educatief programma met films, lezingen en workshops. Ook voor kinderen en jongeren zijn er allerlei leuke en leerzame activiteiten.

’t Valleike wordt volledig gerund door vrijwilligers en ontvangt van de gemeente Tilburg een jaarlijks exploitatiebudget om voer voor de dieren te kunnen kopen. Alle extra uitgaven aan onderhoud, activiteiten en diercollectie moeten we zelf bekostigen. Een van de belangrijkste bronnen daarvoor zijn de bedrijfsvrienden. Met deze mailing willen we u vragen om bedrijfsvriend te worden. Voor slechts 150 euro per jaar steunt u de kinderboerderij en al haar activiteiten.

Mocht u het leuk vinden om een specifiek project te ondersteunen, dan komt uw logo op het interactieve scherm en op de website van ‘t Valleike. Bovendien plaatsen wij uw logo ook nog op een bord bij het sponsorobject. Voor alle bezoekers is dan zichtbaar dat uw bedrijf heeft bijgedragen aan dit prachtige project! Wij hopen dat u interesse heeft om een bijdrage te leveren aan ‘t Valleike. In ruil daarvoor geven wij u de kans om op een positieve manier uw naam te verbinden aan deze unieke kinderboerderij.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even mailen naar voorzitter@valleike.nl

Download onze Bedrijfspresentatie hier